PETITES CURES AMB REMEIS NATURALS

Molts cops tenim petits accidents a casa, com una cremada tot cuinant, un cop al front amb l’armari de la cuina, un tall o una picada de mosquit, i potser en aquell moment no disposem d’un remei ràpid que es pugui aplicar immediatament. També pot ser que ens agafi una tos a mitjanit, una indigestió, gasos, mal de panxa, etc.

En els aliments que tothom disposa a casa podem trobar una cura ràpida i urgent que ens pot ajudar en aquelles petites molèsties que ens agafen de sobte, puix qui no té all o ceba?, llimona, patata, vinagre, oli i mel també ens poden ajudar en un moment donat.
MEL
Tenim una llimona i mel? Doncs si tenim mal de coll, espremem la llimona li posem aigua calenta que no bulli i li afegim una cullerada de mel. També es pot fer amb mitja llimona i prendre-la abans d’esmorzar i abans de dinar.
Un altre remei pel mal de gola seria bullir una ceba mitjana durant mitja hora en mig litre d’aigua, s’hi afegeix mitja llimona i la cullerada de mel. Prendre-la dos cops al dia millor que un.
Per suavitzar la pell, es posa una capa de mel sobre la cara i es deixa durant 10 minuts, després la retires amb aigua tèbia i acabes amb una mica d’oli d’oliva verge. Et queda la pell molt molt suau!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *